Известие

Collapse
No announcement yet.

Дайте съвет ....... какво да я правя тая 146ца ....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• може да я боядисаш частично. караш ги да ти забъркат същата боя по проба и като боядисват, да я прелеят по предните врати да не си личи.
    точка

Comment

• На черни връх има един магазин в който ми правиха боя по поръчка със спрей и си боядисах предната броня с него, като преди това много внимателно я подготвих. Боята стана просто идеална, същата. Ако някой може да каже дали са им добри цените. Качи снимки на колата да видим в какво състояние е ? Иначе аз им занесох предната маска и по нея ми правиха боята че неможах да си намеря номера.
      145 1.7 16V Boxer

Comment

• Първоначално публикувано от infernus Покажи съобщение
        На черни връх има един магазин в който ми правиха боя по поръчка със спрей и си боядисах предната броня с него, като преди това много внимателно я подготвих. Боята стана просто идеална, същата. Ако някой може да каже дали са им добри цените. Качи снимки на колата да видим в какво състояние е ? Иначе аз им занесох предната маска и по нея ми правиха боята че неможах да си намеря номера.

Колега на 6та страница има снимки на колата ........... тия дни ще направя по хубави и ще кача .......
        sigpicAlfa Romeo 146 JTD "2001

Comment

• Сорка не ги виждам.... Ако и другите не ги виждат качи ги пак.
          145 1.7 16V Boxer

Comment

• Първоначално публикувано от infernus Покажи съобщение
            Сорка не ги виждам.... Ако и другите не ги виждат качи ги пак.

ето линк за FB там ги има качени
            http://www.facebook.com/media/set/?s...00000169339354

Comment

• Като цъкна на линка и се появява това :

Съдържанието в момента не е достъпно
              Alfa Romeo 146 Junior 1.4i 16V Twin Spark 103hp 98'
              sigpic

Comment

• еми колеги после ще направя нови снимки и ще ги кача понеже неми дава да кача старите наново ......

Comment

• Инфернус би ли дал по-точно инфо за магазина за боята на спрей И ориентировъчна цена

Comment

• 25 или 35 лв беше металика че не помня точно, и 5-8 лв лака. Стигна ми перфектно за бронята.

Горе долу тук някъде се намира, ако искаш може някой ден да отидем заедно че и аз имам да взимам за разни дреболии. Магазина е с в ход от към черни връх. Ето адрес на магазина по спомен:

145 1.7 16V Boxer

Comment

• Колеги ще можели някои да ми обястни от каде се обезвъздушава 1.9 JTD (ако е възможно ) .......... мерси предварително

Comment

• Все си мисля, че от към гърловината на резервоара!
                        Остави майтапа, ама виж от някъде да не смуче въздух. Горивопроводи, филтър и прочие!
                        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• ---
                          Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 21:27.
                          Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• За охладителната система питам ........... ?

Comment

• Здравеите колеги с Радост съобщавам че закърпих скоростната кутия (С течен метал) Стана доста сполочливо ..... 5та предавка нещо се беше запекла но за мои касмет се оправи Оказасе че съм изминал около 50км с 100мил масло в скоростите ..... (на 3тата снимка ще видите и парчето което извадих от вътре )
                              п.п. Качвам снимки на въпростната дупка ...... ( утре ще кача и снимка на материалите които съм излолзвал ....
                              Attached Files
                              Last edited by Б.Колев; d.m.y г., 22:06.

Comment

• Първоначално публикувано от Б.Колев Покажи съобщение
                                Здравеите колеги с Радост съобщавам че закърпих скоростната кутия (С течен метал) Стана доста сполочливо ..... 5та предавка нещо се беше запекла но за мои касмет се оправи Оказасе че съм изминал около 50км с 100мил масло в скоростите ..... (на 3тата снимка ще видите и парчето което извадих от вътре )
                                п.п. Качвам снимки на въпростната дупка ...... ( утре ще кача и снимка на материалите които съм излолзвал ....
                                С течен метал нищо не можеш да поправиш, написах ти го и по-назад в темата + това каране на скорости без масло...циментацията на лагерите...99% е дала фира

Comment

Working...
                                X